Մենյու
- Ախորժաբերներ
- Ապուրներ
- Աղցաններ
- Պաստա
- Պիցցա
- Րիզոտտո
- Ծով
- Միս
- Աղանդեր
- Թեյ
- Սուրճ
- Խմիչք
- Գարեջուր
- Ապերետիվ
- Ջին
- Օղի
- Ռոմ
- Թորուկներ
- Տեքիլա
- Վիսկի
- Կոնյակ
- Լիկյոր
-
Ախորժաբերներ
- Բրուսկետտե լոլիկով 3300
- Բրուսկետտե սմբուկով 3500
- Կրոստինի մոցարելլայով և չիլիով 3600
- Կապրեզե 4000
- Մոցարելլա և պղպեղ 4500
- Մոցարելլա գունդ պեստոյով 4500
- Բուռռատա լոլիկով և պեստոյով 5000
- Կարպաչիո տավարի մսից 5000
- Պրոշուտտո և սեխ 5500
- Ինվոլտինի պրոշուտտոյով և մոցարելլայով 4500
- Ծխեցված սաղմոն և բազուկ 5500
- Սունկ րիկոտտայով փռից 4500
- Պանրի տեսականի 100 գ 5000
- Ձիթապտուղ 2500
- Հաց 300
-
Ապուրներ
- Լոլիկով 3500
- Մինեստրոնե 3500
- Ոսպով 3500
-
Աղցաններ
- Պարզ աղցան թարմ բանջարեղենով և
- ֆետայով 3800
- Թյուննոսով աղցան կապարով և
- բանջարեղենով 4000
- Կանաչ աղցան ռոքվորով և ընկույզով 4500
- Բրոկկոլիով աղցան պանչետտայով և
- մանանեխի սոուսով 4800
- Թարխունով աղցան խաղաղով և պանրով 4500
- Կանաչ լոբով աղցան լոլիկի չրով և ընկույզով 4500
- Ավոկադոյով աղցան պանչետտայով և
- կանաչիներով 5000
- Սոխի կարամել պանչետտայով և
- պարմեզանով 4800
-
Պաստա
- Պեննե Նապոլի 4200
- Լինգվինե կիտրոնով և պարմեզանով 4200
- Սպագետտի Պեստո 4500
- Սպագետտի Արաբիատա 4500
- Սպագետտի Բոլոնական 4800
- Պեննե Կարբոնարա 4800
- Սպագետտի ռուկոլայով և չիլիով 4800
- Սպագետտի Կապիտանական չիլիով և
- կապարով 4800
- Տալիատելլե ծխեցված սաղմոնով և
- սպանախով 4800
- Պեննե 4 տեսակի պանրով 4800
- Լինգվինե Պինոլի 5300
- Լազանյե Վեգետարիա 5000
- Լազանյե Բոլոնական 5000
- Սպագետտի ծովախեցգետնով 6500
- Ֆետտուչինե ծովամթերքով 6800
- Լինգվինե թյուննոսով 4800
- Ռավիոլի րիկոտտայով և սպանախով 4800
- Ռավիոլի մսով և լոլիկի սոուսով 4800
-
Պիցցա
- Մարինարա 4000
- Մարգերիտա 4300
- Ալեսիո թարմ լոլիկով 4500
- Կծու սալամի դդմիկով և բազիլիկով 5000
- Պիկանտե անչոուսով,կապարով և չիլիով 5000
- Օսինի թյուննոսով և չիլիով 5000
- Պրոշուտտո ռուկոլայով և պարմեզանով 5500
- Չորս պանրով 5000
-
Րիզոտտո
- Սպիտակ րիզոտտո 5000
- Րիզոտտո ծովախեցգետնով 6500
- Գորգոնցոլայով և խնձորով րիզոտտո 5800
- Սնկով րիզոտտո 5500
- Պեստոյով րիզոտտո 5500
-
Ծով
- Սաղմոնի գրիլ Բեարնե սոուսով 11000
- Ծովակատար պանչետայով և սպիտակ
- լոբով 8500
- Վագրային ծովախեցգետնի գրիլ վարդագույն
- սոուսով 8200
-
Միս
- Սթեյք հատուկ կարագով 8500
- Սնկով սթեյք 8500
- Վիշապի կծու սոուսով սթեյք 8500
- Կանաչ սթեյք պեստո սոուսով 8500
- Ծովաբողկի սոուսով սթեյք 8500
- Ամառային սթեյք 8500
- Գառի միս «Տոսկանա» 7500
- Հավի միս «Որսորդական» 6500
- Հավի կրծքամիս պրոշուտոյով և
- պարմեզանով 6800
-
Աղանդեր
- Ցաբալիոնե սուրճով կամ լիմոնչելլոյով 3000
- Պաղպաղակ մեր տան 3000
- Տիրամիսու մեր տան 3000
- Բրաունի 3000
- Պաննա կոտտա 3000
- Պնդուկով և րիկոտայով տորթ 3200
- Մրգային կարամել կարմիր գինու մեջ 3000
- Թխվածքաբլիթ «Բրուտտի մա բուոնի» 2000
-
Թեյ
- Սև թեյ, բաժակ/թեյնիկ 1100/1800
- Կանաչ թեյ, բաժակ/թեյնիկ 1100/1800
- Խոտաբւույսերով, բաժակ/թեյնիկ 1100/1800
-
Սուրճ
- Էսպրեսսո, րիստրետտո/կրկնակի 1200/2200
- Ամերիկանո 1300
- Կապուչինո 1400
- Լատե մակիատո 1400
-
Խմիչք
- Ջուր 500
- Ակվա Պաննա, Սան Պելեգրինո 1800
- Կոլա,Ֆանտա,Սփրայթ 600
- Բնական հյութեր 1000
- Լիմոնադ մեր տան 1500
- Տոնիկ 1000
-
Գարեջուր
- Կիլիկիա 1000
- Օտտակրինգեր 1500
-
Ապերետիվ
- Մարտինի Բիանկո, Ռոսսո 2000
- Կամպարի 2500
- Վեկիո Ամարո դել Կամպո 3500
-
Ջին
- Բիֆիթեր 2000
- Բոտանիստ 22 4500
- Ջին Մարե 4500
-
Օղի
- Օհանյան Այս 2000
- Չիստիյե Ռոսի 3000
-
Ռոմ
- Բակարդի 3500
- Անգոստուրա 3000
- Դոն Պապա 7000
-
Թորուկներ
- Միջնաբերդ Ծիրան, Թութ, Հոն 2500
- Գրապպա Նոնինո 4500
-
Տեքիլա
- Տիսկազ 2000
- Սենոտե 5000
- Կորալեխո 5000
-
Վիսկի
- Ջեք Դենիելս 7 3500
- Շիվաս Րիգալ 12 4000
- Բալվենի 14 10000
-
Կոնյակ
- Ախթամար 3500
- Նաիրի 8000
- Վասպուրական 6000
- Հեննեսի 8000
-
Լիկյոր
- Լիմոնչելլո մեր տան 2000
- Ֆերնետ-Բրանկա 3500
- Ավերնա 3500
- Սամբուկա 2500
- Դի Սարոննո 3000